www.skelbiam.info

Skelbimas

ATITVARAI prekyba, nuoma

Skelbimo nr. 521761, įdėtas 2016-02-29 · Perskaitė:

Šie tarpusavyje sujungti stoveliai su sunkaus svorio padu nepakeičiami renginių metų, klubuose, muziejuose, viešbučiuose ir dar daugelyje vietų, kuriose reikia atitverti objektus arba zonas, nukreipti žmonių srautų judėjimą.

Virviniai atitvarai: http://www.euroego.lt/home/virviniai-eiliu-atitvarai
Juostiniai atitvarai: http://www.euroego.lt/home/juostiniai-eiliu-atitvarai

Atitvarai itin stabilūs dėl plokščio ir sunkaus pagrindo. Patvarūs - tinkamai naudojami gali tarnauti ilgiau nei dešimtmetį. Kompaktiški – galima išardyti į dvi dalis (strypas + padas), o prieš naudojimą vėl lengvai sudėti.

Parodų ir mugių įranga, prekybiniai prekystaliai, pakabinami ir pastatomi stendai, konferencijų ir renginių įrengimas. Mobilūs staliukai parodoms, tūrinės iškabos ir tūrinė reklama, prezentacijos, kilnojami reklaminiai stendai. Vidaus ir lauko atitvarai, atitvėrimo sistemos, stendai ant sienos, grafiniai stendai su plakatais. Reklaminė įranga prekybai, pakylos, transportavimo dėžių gamyba, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas. Prezentaciniai stalai, info barai, info stalai parodoms, scenos ir sceninės konstrukcijos. Stendai parodoms ir mugėms, reklaminiai stovai ir bokštai, informacinės lentelės.

Kontaktai:
UAB EuroEGO
860631237, 860512959
info@euroego.lt


Kaina: 65 EUR

Kontaktai

Vardas: Uab Euroego
Miestas: Vilnius
Telefonas: 860631237
Tinklapis: www.euroego.lt

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://skelbiam.info/521761_atitvarai-prekyba-nuoma.html